contacteer mij

Julie Maas

Aanvraagformulier

Schrijf altijd terug naar me in het Engels. Ik vertaal mijn blog niet in andere talen. Ik ben niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die mijn blog zou kunnen veroorzaken. Ik zal de post schrappen dat u me stuurde als het spam of malware is. U hebt Webbrowser nodig die JavaScript-gehandicapten heeft. U moet minstens 16 jaar oud zijn om de plaats te gebruiken. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat de blog spoilers en naaktheid kan bevatten.

Ik werk om mijn Engels te verbeteren zodat kan ik gemakkelijker vertalen. Als u iets vindt die niet vertaald is, te laten gelieve me het weten. Gelieve te merken ook op dat de blog nu een persoonlijke blog is en ik kan of kan aan het op elk moment werken niet. Als u interessant bent, enkel verlof een commentaar en ik zal aan het vertalen van het krijgen. Ik heb ook één of andere hulp met de plaats nodig, zodat als u om het even welke problemen ziet of om het even welke ideeën op hoe te verbeteren, dan me gelieve te laten het weten hebt.

Ik ben altijd bereid om met om het even welke vragen over videokaarten en hun eigenschappen te helpen. Bijvoorbeeld ben ik gelukkig om de informatie te delen u wilt kennen. Enkel vraag. Ik probeer om aan de vragen te antwoorden, zodra ik kan. Ik zal graag een commentaar in de commentaardraad toevoegen. Ik ben niet pro maar ik heb een goede kennis van videokaarten en wat tijd doorgebracht hebben die wat testen. Ik zal slechts posten wat ik weet of getest. Ik ben in het begin van een reis. Gelieve te verwachten geen snel antwoord. Ik moet buiten de school worden voor een tijdje en mijn stage doen. Ook, ben ik een reusachtige ventilator van de videokaart van DIY en zal zo mijn beste proberen om u te helpen de beste videokaart vinden die aan uw behoeften voldoet.

Openingstijden