Grafische kaart fans zetten op het wiel veel te luid.snel wat te doen?

Julie Maas

Enkel stille beneden! De vraag is goede, aangezien in mijn geval, ik een eerder luide en eerder luide (en zeer high-end) videokaart heb. Ik heb een GeForce GTX 765M die voor een single-chip grafiekkaart zeer snel is. Maar wat over dubbel-spaander videokaarten als ik heb? Bijvoorbeeld, heb ik een ASUS-Uitzinnigheid IV Extreme grafiekkaart en het heeft twee GeForce GTX 765M (of HD 7970) GPUs en het loopt bij een vrij lage framesnelheid. Maar is het met een waarde van de kosten? Of zijn wij beter van wachten een beetje tot een nieuwe GPU uit komt? Ik heb heel wat vragen, zodat dacht ik ik een gids over mijn ervaring zou schrijven. Het goede ding is dat u geen videokaart van één fabrikant moet hebben en ook geen ton geld moet besteden. Und das ist durchaus imposant, im Vergleich mit Laser Printer Wifi Ik adviseer niet dat iedereen dit besluit neemt. De gids is voor mensen die willen het weten hoe te om dit soort test behoorlijk te doen. Zo, wat is het meest grafischekaarttest? Het meest grafischekaarttest is een eenvoudige test die de machtsconsumptie van een videokaart terwijl gokken meet. Beginnen met, zien hoeveel macht door de kaart in realtime tijdens een spel wordt verbruikt. Meest grafischekaarttest looppas bij 30Hz en maatregelen het maximum en minimumvoltage bij het machtsdoel. Het test niet de snelheid van de videokaart. Het is meer een macht trekt test, en u kunt een verschillende snelheid of zelfs een verschillende grafiekkaart gebruiken. Stap 1: Vestiging de test

Ik ga niet de stappen voor die hier verklaren die aan het concept nieuw zijn. Ik wil enkel ervoor zorgen dat u de grondbeginselen begrijpt. U gaat een PC willen de test aandrijven zodat kunt u een verenigbaar resultaat krijgen. Het is gewoonlijk best om te krijgen die zeer makkelijk te gebruiken is. Mijn PC is niet makkelijk te gebruiken dat, maar het werkt. Het is AMD R9 290X 4GB, wat 16GB van RAM heeft. Ik houd van het op vensters 7 met 64 bits in werking te stellen. Somit ist es in jedem Fall hilfreicher als Led Buitenlampen Met Bewegingsmelder. U zult een bestuurder voor het downloaden en moeten installeren. U zult ook een monitor met een 24 duimresolutie en een videokaart met een minimumresolutie van 1280 x 1024 nodig hebben. Ik ben ook geen grote lezer en ik zou mijn lezingsbegrip willen verbeteren. Das differenziert diesen Artikel hochgradig von sonstigen Artikeln wie Camera Verkopen. Om de beste resultaten te krijgen die ik heb voorgesteld lezend de instructies van de videokaart. Het volgende is mijn instructies:

1. Lees de gids van de bestuurdersinstallatie. Het zal u vertellen wat de functie van de kaarten is. 2. Installeer de bestuurders op uw videokaart. Als u geen bestuurder ter beschikking hebt, download één van uw keus van Internet. 3. Verbind de videokaart met uw computer, en open de Nvidia-bestuurderssoftware van de aandrijving. Als u een lijst van geïnstalleerde kaarten ziet, selecteer uw kaart en klik op Updatebestuurder Software… 4. Kies daarna. Als de selectievakjes niet in het venster verschijnen, klik daarna opnieuw. 5. Als Folge ist es womöglich besser als grafische kaart Test. Selecteer het selectievakje dat Updatebestuurder Software zegt, en klik daarna.