Hey guys, welke grafische kaart is beter? De MSI RX 580 8GB of MSI 1070, beide hebben 8GB en de RX 580 is veel goedkoper dan de 1070?

Julie Maas

1070 zijn veel beter omdat het met een nieuwe koeler komt die stil is! Maar zij zijn zowel zeer duur als gewoonlijk niet beschikbaar in Holland. Hier probeer ik om een gids te maken waar de mensen goedkope 1070's kunnen kopen. Voor dit artikel gebruik ik een 1080ti-grafiekkaart en 1070 die bijna helemaal nieuw is. Ik wilde 1070 kopen omdat het eerste één was ik op verkoop zag. Maar er zijn vele keuzen voor deze kaart. Ik besliste uit te proberen en te vinden als dit de beste kaart is. Ik ga u vertellen geen welke kaart zou moeten kopen u of het beste. Ik wil slechts u vertellen of kunt u 1070 krijgen aan een goede prijs. Dit artikel moet enkel u helpen de juiste kaart voor u en uw begroting vinden. De prijzen zijn allen in EUR, maar de kaarten zijn ook beschikbaar in Amerikaanse dollars (voor heel wat kaarten). De prijzen in USD zijn op mijn ordepagina (klik deze knoop en klik „meningsorde“) en prijzen in GBP (ik heb dezelfde pagina). Ik weet niet het waar te om de prijzen in Euro te vinden. Das ist eindrucksvoll, im Vergleich mit Weerstation Vlissingen Ik gebruik ook de calculator van de plaatsprijs (op eigen risico van het krijgen scammed), maar het schijnt om verschillende prijzen te tonen. In het kort: Het is een goede plaats om te gebruiken te controleren als de kaart u koopt nog beschikbaar is, vooral als u een snelle prijscontrole nodig hebt. Waarom is de ventilator van mijn grafische kaart spinnen rond als dit? Ik heb reeds een artikel over dit gemaakt (ongeveer de beste kaarten voor het nieuwe jaar, de kaarten die niet kunnen meer worden gevonden, en wat wij kunnen doen als wij in dergelijke kaarten geinteresseerd zijn). Ik heb ook een gids over het kopen van nieuwe kaarten van opslag geschreven, en hier is het. Zo wat kunt u wanneer u een nieuwe videokaart in een nieuwe kaartmarkt verwachten koopt? Eerst, moet u de kaarten kennen. De prijs is slechts de prijs, en u kunt kaarten en prijzen op de plaatsen van de prijsvergelijking vergelijken. Hier is de eerste kaart van de vergelijking van de plaatsprijs, in het Nederlands: Deze kaart is niet in de lijst, was het voor verkoop door één van de opslag die een goede verkoop in Januari had. En u kunt het beeld van de kaart van een opslag met een goede prijsvergelijking op hun website zien. Vergelijk de prijzen van de kaarten in de kaartmarkt. U kunt over het lezen hier: Videokaartprijzen in Nederland.