Hoe lang gaat de rx 5700 xt mee (levensduur)?

Julie Maas

3 jaar. Maar ik weet het, die voor sommige mensen het kan veel langer duren. Dit is enkel een raming voor een typische kaart. Mijn kaart heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar. Wanneer u over „3 jaar“ in deze blog leest zou u moeten begrijpen dat de kaart voor gebruik in videospelletjes werd ontworpen. U kunt niet de kaart voor normaal gebruik nu kopen, moet u het bevorderen. Hey guys, welke grafische kaart is beter? De MSI RX 580 8GB of MSI 1070, beide hebben 8GB en de RX 580 is veel goedkoper dan de 1070? De beste oplossing is een back-up te hebben, natuurlijk. En daarom verkoos ik om een radeonr7950 kaart te hebben. Ik heb het enige tijd gebruikt en geweten dat de kaart goed is, dat het alles goed doet, en dat ik het kan bevorderen. Wat niet ik weet is hoe goed kan het met andere videokaarten worden gebruikt, en waarom ik niet het weet. Zo gelieve te lezen verder en u zou sommige antwoorden aan uw vragen kunnen vinden! Mijn kaart is nieuwe radeon r7950 en ik wil met u wat informatie delen over wat ik, wat ik denk en wat ik niet het weet. Ik hoop het aan mensen in de toekomst nuttig zal zijn. Gleichwohl ist grafische kaart Test einen Test wert. Waarom ik van geen AMD Radeon houd Voor de meesten van ons, is AMD de merknaam van een bekend merk. De grafiekkaart die de meeste mensen weten is een GeForce, een grafiekkaart die in 1998 werd gecreeerd en bestaat nog. Het is gekend voor zijn snelheid en stabiliteit, maar het is niet het beste uitvoeren van de beschikbare opties geweest, zodat kocht ik niet. Aangezien ik Windows XP meer dan 10 jaar heb gebruikt, had ik over AMD en zijn nieuwe high-end grafiekkaart gehoord die in 2003 werd vrijgegeven. Het is dezelfde kaart zoals die ik gebruikte, maar ik hield niet van het. Het was langzaam en kon grafiek geen intensieve spelen spelen.