Hoe we testen

Julie Maas

Wij hebben een nieuwe recensent of geen nieuw overzicht. Dat is allen. Deze blog wordt gewijd aan het herzien, het analyseren, het becommentariëren, en het leren over videokaarten zodat wij slimmere besluiten kunnen nemen en beter zijn bij wat wij elke dag doen. Ik zal de verschillende types van overzichten behandelen ik nu doe, en u zult informatie over mijn verleden, huidige en toekomstige ervaringen kunnen vinden, en de recentste informatie krijgen over videokaartoverzichten. Voor deze eerste post, zal ik de recentste videokaart herzien die aan het publiek werd vrijgegeven. Ik zal concentreren me op Radeon HD 7850, maar dit artikel behandelt ook ook andere huidige videokaarten. Om het gemakkelijker te maken te lezen, heb ik een lijst rechts van het hieronder beeld toegevoegd. Aangezien u kunt zien, zijn dit een bos van verschillende dingen die ik vandaag herzie. Ik heb mijn eigen blog, en ik zal over deze verschillende overzichten in de toekomst, zo controle terug vaak posten! Voor de rest artikelen zal ik videokaarten van het begin en het meest recente tijdsbestek bekijken, en ik zal de volgende onderwerpen bespreken: 1) Het type van kaart herzien wij, 2) De kosten van de kaart, 3) Wat doet het? 4) Wat kost het? 5) Wat is het verschil tussen een nieuwe en oude videokaart? 6) Is er een betere of betere videokaart voor een bepaalde prijsklasse? 7) Zal er om het even welke nieuwe versies in de toekomst zijn dat ik meer kan ongeveer te weten komen? 8) Wat is een goede prijsklasse voor een kaart? 9) Is het een goede investering? 10) Wat het om aan het zal nemen te krijgen punt waar ik objectiever kan zijn over wat ik herzie? (De lijst is niet inclusief allen, als behoefte van I nog om enkelen van de kaarten te controleren die ik alvorens deze post te schrijven heb herzien) Als u kunt uit helpen, kunt u een commentaar verlaten hieronder, of enkel me een e-mail verzenden in [email protected]! Als u zou houden van, kunt u het beeld hieronder enkel ook controleren om een snel idee te krijgen van wat dit als kijkt.

U kunt vragen, maar wij zullen u nooit ons proces om tonen ervoor te zorgen u de kaart krijgt u aan een grote prijs opdracht gaf tot. En wij gaan geen informatie met videokaarten delen geen die wij steunen. U kunt onze website willen volgen en onze video's controleren, en wij kunnen niet die regels veranderen.

Ik heb een vraag voor u. Waarom vergt het een jaar voor uw kaart om aan te komen? Het antwoord op dit is duidelijk, maar ik dacht ik over het zou vragen. Ik houd van videokaarten en wil manier steunen mogelijk hen op de beste, maar een jaar is oud. Hoe lang het voor u is geweest? Ik kan u vertellen dat het drie jaar voor me is geweest. Ja, is het oud. Ik had een verschillende kaart en ik heb het nodig nog om de spelen te spelen ik het voor kocht. Als u niet hebt heeft een kaart die u in een uur en de helft kunt spelen toen u een partij voor het voorrecht van het spelen betaald.

Te verwarren de mensen vaak wetenschap en het testen aangezien zij met ontwerp doen. Het kan moeilijk zijn om te identificeren wat is en wat op dezelfde manier geen wetenschap is dat het moeilijk is om een ontwerp zonder een sterke wetenschapsbasis te identificeren. Met andere woorden, zoeken wij de nuttigste testende technieken, zodat wij kunnen begrijpen wat het beste kaartontwerp is.

Voor meer informatie over onze testende methodologie, met inbegrip van details op ons testend proces, te nemen gelieve een blik bij onze website Wij hopen u van deze post genoot. Gelieve te becommentariëren hieronder en deze post met uw vrienden en familie te delen. De Wetenschap van Ontwerp die Videokaarten herzien

Hoe evalueert u een videokaart? Wat test u, en hoe op lange termijn beïnvloedt het onze besluiten? Wij hebben een beetje van het werk in de loop van de laatste maanden de wetenschap van videokaartevaluatie doen begrijpen. Wij hebben het verschil tussen het testen van één enkele kaart, en het testen veelvoudige kaarten geleerd. Wij leren over hoe te om videokaarten op alle niveaus van resolutie te testen.

Op het eerste gezicht, kijken de meeste videokaarten bijna identiek, met gelijkaardige eigenschappen. Nochtans, zijn er een paar zeer belangrijke verschillen die kunnen helpen om het echte verschil tussen een videokaart en een verwijzingsontwerp te identificeren.

Hoe te om Videokaartcertificatie te vinden

Eerst, moeten wij weten wat het neemt om een certificatie te verdienen. Het driedelige proces is:

De overzichtsvideo's van het vorige testen (u zult niet op hen kunnen online kostenloos letten als u niet voor het juiste product) betaalt lezen de certificatiegids (u zult voor een lidmaatschap moeten betalen om de gids te lezen en vrije DVD te krijgen die met de gids) komt uw testresultaten voorlegt (als u wordt goedgekeurd aangezien een testonderwerp, u een bevestiging e-mail van het bedrijf zal krijgen en uw resultaten) zal kunnen controleren. Aangezien u kunt zien, worden alle drie stappen vereist als u uw videokaartcertificatie wilt krijgen. Wij hebben elk van dat behandeld. Hoe te voor Videokaartcertificatie te testen

Alvorens wij eigenlijk voor een certificatie kunnen testen, moeten wij een weinig het testen doen.

Dank aan ons testlaboratorium, kunnen wij u van een goed beeld voorzien van wat uw kaart voor geschikt is. De testlaboratoria die wij zijn in de volgende plaatsen hebben gebruikt: Kopenhagen - Kjellstr. 1Copenhagen - Kjellstr. 2Dresden - Kjellstr. 4Copenhagen - Kjellstr. 5Copenhagen - Kjellstr. 6Dresden - Kjellstr. 7Dresden - Kjellstr. 9Dresden - Kjellstr. 10Dresden - Kjellstr. 11Einwirkungen - Kjellstr. 13Einwirkungen - Kjellstr. 14Einwirkungen - Kjellstr. 15Einwirkungen - Kjellstr. 16Einwirkungen - Kjellstr. 17Einwirkungen - Kjellstr. 18Dokument - Kjellstr. 19Dokument - Kjellstr. 20Dokument - Kjellstr. 21Dokument - Kjellstr. 22Dokument - Kjellstr. 23Dokument - Kjellstr. 24Dokument - Kjellstr. 25Dokument - Kjellstr. 26Dokument - Kjellstr. 27Dokument - Kjellstr. 28Dokument - Kjellstr. 29Dokument - Kjellstr. 30Dokument - Kjellstr. 31Dokument - Kjellstr. 32Dokument - Kjellstr. 33Dokument - Kjellstr. 34Dokument - Kjellstr. 35Dokument - Kjellstr. 36Dokument - Kjellstr. 37Dokument - Kjellstr. 38Dokument - Kjellstr. 39Dokument - Kjellstr. 40Dokument - Kjellstr. 41Dokument - Kjellstr. 42Dokument - Kjellstr. 43Dokument - Kjellstr. 44Dokument - Kjellstr. 45Dokument - Kjellstr. 46Dokument - Kjellstr. 47Dokument - Kjellstr. 48Dokument - Kjellstr. 49Dokument - Kjellstr. 50Dokument - Kjellstr. 51Dokument - Kjellstr. 52Dokument - Kjellstr. 53Dokument - Kjellstr. 54Dokument - Kjellstr. 55Dokument - Kjellstr. 56Dokument - Kjellstr. 57Dokument - Kjellstr. 58Dokument - Kjellstr. 59Dokument - Kjellstr. 60Dokument - Kjellstr. 61Dokument - Kjellstr. 62Dokument - Kjellstr. 63Dokument - Kjellstr. 64Dokument - Kjellstr. 65Dokument - Kjellstr. 66Dokument - Kjellstr. 67Dokument - Kjellstr.