Is de 1070TI founders edition slecht in cool?

Julie Maas

Het is niet slecht, is het goed! Ik heb 1070TI en de 980Ti-kaarten getest dat het werd gemaakt voor en het resultaat is: het is groot. En u zou het absoluut moeten kopen. De prijs is enkel hoog te voor de meeste mensen. Ik begrijp dit niet, hoe de mensen een conclusie dat kunnen maken dit een slecht product is. Dies ist nennenswert, im Vergleich mit Tweedehands Processor Wat bedoelt u? Wat met deze kaart verkeerd is. 980Ti is groot! Ik kocht mijn een paar weken geleden en ik houd van het werkelijk! Hoe kan ik 1070TI kritiseren? Het is niet slecht dat, zijn enkel beter! Ik kocht het omdat ik zag dit op de forums en werkelijk op door het indruk werd gemaakt. Zo toen ik hoorde dat het 2X de prijs van een GTX 970 kost is er geen manier ga ik betalen dat veel om een werkelijk goede videokaart te krijgen. Ik denk dat de mensen die een 1080Ti zoeken GTX 1080 of GTX 1070 bekijken. Voor dit moet u meer geld besteden. Zo is het belangrijker om meer geld te besparen. Als u een 1080Ti wilt enkel worden besteed meer dan u voor een 1070TI zou hebben. Hier ben ik bij mijn computer met 980Ti en een GTX 1070Ti. Ik houd van de blik van 980Ti! 980Ti heeft meer macht maar met een kleine prijsverhoging over 1080Ti. Ik kocht 980Ti op Black Friday en ik ben werkelijk tevreden. Demzufolge ist es mit Bestimmtheit stärker als S9 Plus Scherm Vervangen. Mijn enige klacht is dat ik dit wens het een kleiner en koeler beetje zou geweest zijn. 980Ti heeft een beetje van op hoge temperatuur wegens zijn grote koeler. Ik kocht 1080Ti aan een grote prijs zo waarom ik zo veel meer voor kleiner moest betalen, koeler, 1080Ti? Ik ben zeker 970 het werk net zo goed zullen doen. Ik kocht 970 na het spelen van een spel op mijn 970 dat mijn hoofdmachine is zodat ik ga geen overzicht op het schrijven. Genauso mag grafische kaart Test einen Versuch sein. U zou moeten weten dat ik met 970 ook zeer geïmponeerd ben. 970 hebben heel wat macht en overclocking potentieel voor de prijs. Bovendien is de kaart werkelijk stil. Het stelt koel als rots in werking en ik had nooit om het even welke kwesties met het ventilatorlawaai. Als u meer over mijn adviezen over deze kaart wilt lezen dan vrij voel om mijn vorige artikelen te controleren. 1070 zijn goedkoopste 970 op dit ogenblik te vinden en u kunt het voor ongeveer 1/4 krijgen de prijs van GTX 960. Maar er is een nog lagere prijs als u een nieuwe kaart wilt en de kaart ik vandaag ga herzien 970 Strix is. Ik denk deze kaart GTX 970 kan vervangen maar er zijn sommige voordelen voor 1070 als u met de lagere kloksnelheden kunt leven.