Over mij

Julie Maas

Mijn Ebook, die ‚GrafischekaartTest24‘ wordt genoemd is gepubliceerd in Nederland, het UK, Oostenrijk, en Duitsland. Dit is de derde uitgave, en ik plan ook een boek over verschillende soorten tests, met video's, natuurlijk. In de toekomst hoop ik om meer tests en meer video's te doen. Als u mijn vooruitgang wilt volgen, controleer mijn blog. Ondertussen zou ik de kennis willen delen die ik met u heb vergaard.

Ga door deze die artikelen in volgorde van de artikeltitel, door het artikel wordt gevolgd. Eerste één is ‚Inleiding aan GrafischekaartTest24‘ door Julie. U zou bij hoeveel kunnen worden verrast u reeds over deze test weet! Als u een Venstersgebruiker bent, ben ik zeker u weet reeds dat er sommige aardige hulpprogramma's zijn om de tests te schrijven. Één van de populairste is GDT, een open bron en een dwars-platformhulpmiddel die kunnen worden gebruikt om de tests te schrijven.

Toen ik deze Blog in 2008 begon begon ik om over videokaarten te schrijven. Het was in het begin toen wij niet de kennis hadden van welke videokaarten geschikt is voor en hoe zij worden gesteund. Zo, schreef ik een partij over deze kwesties en ik was gelukkig om sommige nieuwe technologieën zoals USB en HDMI te zien. In 2010 begon ik mijn blog omdat ik mijn ervaring wilde delen en zien hoe de mensen deze producten gebruiken. Het was een verbazende ervaring omdat ik zo vele dingen kon begrijpen geen die de mensen begrepen. In 2012 maakte ik de schakelaar aan WordPress omdat ik met het gebruikersinterface zeer tevreden was.

In de laatste jaren heb ik over verschillende videokaarten onderzocht om de beste te vinden. Ik kwam aan de conclusie dat een videokaart één van de belangrijkste componenten is wanneer het over moderne computers en videospelletjes komt. Het kan een verschil maken tussen het spelen van een spel regelmatig, als een spel heel wat GPU-macht vereist, of het kon een groot verschil in gokkenprestaties maken.

Mijn motto is eenvoudig: „Er is geen ‚lawaai‘ in deze zaken, slechts lawaai. Het is allen over saldo, en met saldo creëren wij een betere klantenervaring.“ Ik ben een videokaartkerel. U kunt meer ongeveer te weten komen over me op me pagina. Ik ben ook geïmpliceerd in de discussieborden op deze blog en andere forums, en gekund door mijn Contactpagina worden bereikt. Ik ben op Twitter, en als om de besprekingen ook te volgen over Twitter. De rest verbindingen van deze pagina werd, eventueel, voorzien door de oorspronkelijke forumaffiches die tot hen leidden. Ik zou iedereen willen danken wie tot deze pagina bijdroeg, aangezien het een grote manier voor me is om spoor te houden van wat gebeurt, en voor die van u die terug aan het komen, verheug ik me op uw commentaren en suggesties ten zeerste. Ik zou blij om van u zijn te horen. Ik verheug me ook op het zien van meer van uw werk! (U kunt mijn meest recente werk aangaande de blog lezen, waar ik heb gewerkt aan de volgende stap in dit experiment)

Zijn ondertussen, hier een paar verbindingen voor u om wat inspiratie te krijgen, en als u om het even welke vragen hebt, gelieve op de forums te vragen!

De blog van de kaarttest

U kunt me volgen op Twitter en alle posten zien die ik over videokaarten sinds 20 heb gemaakt Juli

Mijn vader altijd vertelde me om te lezen en te begrijpen. Zo ga ik leren hoe te lezen. Het is een goede zaak, recht? Zo ben ik hier vandaag met wat inleiding. Mijn naam is Grafitte van Beek, ben ik een kunstenaar en een begerige gamer. In deze blog zal ik een klein artikel over mijn huidige videokaarten voorleggen. Deze zullen als voorbeelden worden gebruikt van wat I-gebruik voor het testen van videokaarten. Ik werk nog aan het artikel en ik hoop om het vóór het eind van het jaar te publiceren. Zoals altijd, voel vrij om me te laten uw gedachten op mijn blog kennen. Als u bijgewerkt wilt blijven op al mijn werk, teken aan mijn bulletin in of word lid van mijn facebookgroep. Ik gebruik ook deze blog om u de kans te bieden om wat vrij materiaal te krijgen.