Waarom is de ventilator van mijn grafische kaart spinnen rond als dit?

Julie Maas

U moet heel wat stof en vuil rond uw kaart hebben. Vandaar dat maak ik altijd mijn videokaarten schoon. Dit is niet zeer efficiënt omdat het stof in de videokaart krijgt en het vergt meer tijd. Ik ben geen beroeps en ik zou iets willen meer zeggen. Zo, vraag ik: Bent u bereid om een klein beetje meer tijd bewuster over uw milieu om meer pret met videokaarten te hebben te zijn te besteden en? Ik heb een groot verschil met mijn kaarten met stof opgemerkt. Soms spinnen zij rond in cirkels, en de ventilator begint te spinnen en het kijkt zeer ergerend. De tweede keer heb ik een stof het schoonmaken oplossing gebruikt, zeer snel gaat het stof weg, en mijn videokaarten werken zeer fijn. Das ist doch imposant, vergleicht man es mit Weerstation Medemblik. Het enige probleem is, krijgt het stof niet in de video zeer snelle kaart, krijgt het in de kaart eerste wanneer het spint of wanneer u het in de machine zet. Oplossing I gebruik is stofglb te openen, zette het bovenop de kaart, en het stof zou niet moeten zijn daar anymore. Na een paar uren mijn videokaarten zij zo stofvrij zijn geworden zijn veel minder frustrerend om te werken met. Als u het wilt proberen en u houdt van te proberen om stof weg te gaan, adviseer ik deze methode, denk ik het een goedkoper is dan kopend een het schoonmaken oplossing, ik een 2%-oplossing adviseer omdat u geen grote stofzuiger nodig hebt en het bedrag u kunt gebruiken reusachtig is. Het is belangrijk om dit in een plastic zak met een schone keukenrol te zetten, en stofglb te behandelen met de keukenrol. het terwijl u een keukenrol dichtbij hebt. U kunt de keukenrol voor de stofzuiger in plaats daarvan ook gebruiken. Maar dit is een minder efficiënte methode. Als u houdt van nieuw iets te proberen, stof is het schoonmaken één van de opties. Ik zou voorstellen kopend een goedkope het schoonmaken oplossing als u zich het kunt veroorloven, zal het een goed werk doen en u zult zo veel stof niet krijgen. U kunt uw eigen DIY-stof het schoonmaken oplossing ook maken, kunt u dezelfde 2%-het schoonmaken oplossing gebruiken. De het schoonmaken oplossing is beschikbaar bij meeste drogisterijen en de supermarkt. Ik kocht online het. Weinig Fps ondanks 1070 TI Aero? 1-2 dalingen van het, wrijven dan het stof van uw kaart om het schoon te maken. Ik gebruik gewoonlijk een q-Uiteinde, maar u kon om het even wat gebruiken u uw kaarten wilt schoonmaken, is het niet van belang. Ik veeg gewoonlijk met de keukenrol of een oude schone doek af. Im Unterschied zu grafische kaart Test ist es dadurch deutlich angebrachter.