Wie schrijft hier?

Julie Maas

Mijn passie

Mijn hartstocht is in de grafiek en het audiogebied. Ik verheug me op het zien van of zal de kaart zeer aangename prestaties op deze benchmark leveren.

Dank u voor het controleren van de test, laat me weten wat u denkt.

Update: Ik zal ook een video van de kaart in actie omvatten om de kaartenprestaties aan te tonen. Ik zal een post van de opvolgendeblog met een video van deze kaart en andere kaarten met de familie van AMD X370 spoedig doen. Op dit moment kunt u deze test in de belangrijkste blogpost en eerste video in dit videopak vinden. Ik zal u van een overzichtsvideo voorzien om de kaart later tijdens de week te herzien. Deze video moet niet alleen voor u bekijken, zal het ook op mijn Youtube-kanaal worden gekenmerkt. Dank u zeer voor langs het ophouden en ik hoop dat u van de video genoot. De kaartenprestaties in de video zijn geen waarborg van de prestaties van de kaart op uw computer.

Ik wilde altijd dit doen omdat er zo vele verschillende soorten beschikbare kaarten zijn die het gemakkelijk maken om een partij over hen te leren. Er zijn heel wat verschillende merken van kaarten die kunnen worden gebruikt om meer informatie te krijgen over uw nieuwe kaart. De eerste kaarten die ik heb willen om ongeveer schrijven waren die van de XFX-reeks. Het is een klein gebied, maar goede om een overzicht op de populairste kaarten te krijgen beschikbaar in de markt. Krijg in het!

XFX R9 295X2

De kaart van R9 295X2 van XFX kan bij een prijskaartje van RX worden gevonden 470. R9 295X2 van XFX biedt een goede klap voor bok aan. Het heeft een verwijzingsontwerp en gebruikt het proces van 14nm van het bedrijf recentste. De kaart zelf wordt aangedreven door een grote dubbel-ventilatorkoeler die de kaart betere het koelen prestaties zou moeten geven dan zijn voorganger. Het is beschikbaar in de versies van 128GB, van 256GB, en 512GB-. De 512GB-variant komt met de steun van 4 maniersli, zodat kunt u van twee van uw apparaten op dezelfde grafiekkaart tegelijkertijd genieten.

Ik was geboren in 1984 en ben nu 45. Mijn vrouw, die 36 is, en ik leef op de grens van Nederland, Zwitserland en Duitsland. Aangezien wij geen plannen hebben naar om het even welk van die landen te verplaatsen, houden van wij deze blog als basis te gebruiken. Wij denken het een goede manier is om onze ervaringen te delen en over het recentste nieuws betreffende videokaarten te weten te komen.

Geforce is 650 reeksen videokaart rond sinds het midden van de jaren '80 geweest en een zeer goed ontworpen product geweest. Zijn ontwerp is vrij ongecompliceerd geweest: een rechthoek van een bijvoegselpcb wordt gesneden met een plastic plaat binnen het knipsel dat. PCB zit bovenop de kaart, waar de twee helften samen bij door één enkele plastic dekking worden aangesloten. De plastic dekking zit net in het centrum van PCB en bevat een kleine machtsweerstand. De kaartpcb van de videokaart is niet zeer hoog - de kwaliteit zodat het is gewoonlijk vrij moeilijk te solderen. Maar u kunt niet het hier zien.